Confusion

This url suggest that the blog should be written in Swedish. Men jag vet inte riktigt om det är vad jag vill. Neither do I know if I want to write in English. Därför kommer det vara obestämt för tillfället. Det viktiga för mig är att jag skriver igen.

But what  does one write about these days? It used to be political, politically bound. I’m still dedicated to the cause, but I require an outlet for my creative side.

Jag ser. Jag lyssnar. Jag känner. 

We’ll see where we end up. 

2 thoughts on “Confusion”

  1. Sådana där funderingar har jag ofta också. Vad är temat på min blogg? Vad skriver jag om? Vad handlar den om egentligen?

    Det var därför jag gjorde en liten kodsnutt som visar fram de senast kategorierna i någon meny på sidan (den flyttar runt beroende på tema, just nu är den till vänster under den “vanliga” menyn). För att det kanske är de 5 eller så senaste kategorierna jag skrivit i som bloggen handlar om “just nu”. När man haft den så länge som jag så är det naturligt att temat ändrar sig, precis som livet.

    1. Vad smart! Jag gillar den idén.
      Är det en kodsnutt som du kan dela med dig av?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.